Background

Page

RWS Inspiratiedag bedrijfsafval 6/11/2020

Op 6 november 2020 vond de inspiratiedag bedrijfsafval plaats, en wat was het een geslaagde dag! Bijna 200 deelnemers hebben vanuit huis genoten van een digitaal en creatief programma, dat live werd uitgezonden vanuit Tivoli Vredenburg. Er waren wel wat uitdagingen, want de locatie had een aantal palen op cruciale plekken staan, waardoor het plaatsen van camera’s en lampen wat meer tijd in beslag nam dan gepland. Maar uiteindelijk was alles op zijn plek en konden de deelnemers genieten van een inspirerende dag vol met de thema’s re-use, re-cycle, re-think en re-FRESH!

Het was voor de organisatie een belangrijk signaal dat circulaire bedrijfsvoering op de kaart staat en er werd volop inspiratie en kennis gedeeld. Er was ruimte voor inbreng van deelnemers en er waren verschillende sprekers die hun ervaringen en kennis deelden. Al met al een dag vol waardevolle inzichten en nieuwe idee├źn om bedrijfsafval circulair en duurzaam te verwerken.

De terugblik op deze dag smaakt naar meer en daarom zet de organisatie alvast de datum voor de volgende inspiratiedag bedrijfsafval in de agenda: vrijdag 5 november 2021. Zo kan iedereen zich verheugen op een volgende inspirerende dag, waarin circulaire bedrijfsvoering opnieuw centraal zal staan.