Background

Page

Prutstacle Run 2022 Aftermovie

Niet elke productie is groot en omvangrijk, soms wil men gewoon een aftermovie hebben, een korte samenvatting van een evenement. De prutrace is een geweldig leuke traditie waar ik zelf door de jaren heen ook wel eens aan heb meegedaan. Een afstand van ongeveer 3 kilometer die je meerdere malen moet afleggen. Door sloten heen en inmiddels ook over obstakels heen. Initieel was de prutrace echt alleen door de sloten heen maar met de populariteit van de evenementen als Mud Masters zijn er ook hier meerdere obstakels aan toegevoegd. Het leuke van deze race is dat iedereen kan meedoen, verkleed of in sportkleding, jong of oud in conditie of niet, het is een groot modderig feest voor iedereen.

Een geweldig leuk onderwerp om een aftermovie van te maken. Met de camera loop je langs het parcours en probeer je hier en daar wat leuke plaatjes te schieten: super simpel en effectief.

Ook een aftermovie kun je zo gek maken als je zelf wil, je kunt zoals hier met een cameraatje rondwandelen maar we kunnen ook op grote events op verschillende plekken verslagen doen en deze centraal editen zodat er aan het eind een van het evenement al een aftermovie is. Ook dit product is dus weer super flexibel in te zetten.