Background

Page

BedrijfsfilmsMet beeld en geluid je publiek sturen

 

Het lezen van tekst geeft de mogelijkheid tot veel interpretatie, elk mens zal een andere indruk krijgen van hetgeen de auteur probeert te zeggen. Het gezegde ‘een foto zegt meer dan 1000 woorden’ geeft dan ook een veel duidelijker beeld van hetgeen wij proberen te zeggen. Met video gaat dit nog een stap verder daar je met beeld en geluid je publiek kunt sturen in welke richting je dan ook maar wilt. Om een goede indruk te geven van je bedrijf is een bedrijfsfilm dan ook onmisbaar. Nu is het maken van een bedrijfsfilm natuurlijk best ‘een ding’ en de Avgroup heeft dan ook 4 standaard producten die veel van het denkwerk uit handen neemt en waarmee je dus sneller tot een mooi product komt.

 

  1. De bedrijfs promo: Dit is een filmpje van 60 sec. tot max 2.30 min. Het kenmerkt zich door mooie en/of leuke sfeerbeelden die gepaard gaan met een mooi stuk muziek om zo een korte impressie van het bedrijf geven of een evenement making off.
  2. Bedrijfsimpressie: Dit is een filmpje dat naast sfeerbeelden en muziek ook een voice-over heeft waardoor mensen iets meer gestuurd kunnen worden langs de beelden die ze zien. Dit type filmpje is ook zeer bruikbaar voor productintroducties en verslagen van activiteiten.
  3. Studio Productpresentatie: Dit filmpje wordt opgenomen in de studio en is bedoeld om een product te demonstreren of bijvoorbeeld (periodieke) verslagen te maken voor medewerkers, klanten of andere bedrijven. Hierbij is er de optie om de studio onder begeleiding te huren of de studio en apparatuur los te huren en zelf aan de slag te gaan.
  4. Bedrijfsdocumentaire: Dit is een diepte verhaal over een onderwerp naar keuze dit kan het bedrijf zijn, een persoon of een product. Er wordt samen met u een verhaal geschreven over het door u gekozen onderwerp, dit verhaal wordt verwerkt in een script dat vervolgens verfilmd kan worden. Het leuke aan dit product is dat het hele proces in 5 losse stukken geknipt wordt en elk onderdeel een tastbaar en bruikbaar product oplevert. Er staat dus niet persé vast wanneer het af is of dat wij alle elementen gaan verzorgen. De controle ligt wat dat betreft volledig bij u.