Background

Page

Live Streaming

AVgroup is gespecialiseerd in (multi-)camera registratie van diverse soorten events en gebeurtenissen. Deze registraties moeten daarna vaak ook verwerkt en naar buiten gebracht worden. Sinds jaar en dag doen wij dit al op verschillende manieren waarbij (live) streamen een veel gebruikte manier is. Een goede livestream geeft mensen het gevoel dat ze er bij zijn. Of het nu gaat om een presentatie van een spreker, een evenement, een televisieprogramma of bijvoorbeeld een begrafenis, het live uitzenden van een gebeurtenis kan mensen die er niet bij kunnen zijn toch het gevoel geven dat ze deelnemen.

Tijdens de corona lockdown hebben wij een groot aantal streams mogen verzorgen, van sportlessen en concerten in o.a. TivoliVredenburg tot raadsvergaderingen. Een livestream is, zeker in deze tijd, de oplossing om je bereik te vergroten en ondanks de beperkingen je publiek toch betrokken en aangesloten te houden. 

Door de jaren heen hebben wij diverse producten ontwikkeld die voor veel verschillende producties kunnen worden ingezet. Van een simpele webinar met 1 camera en 1 laptop tot een volledig tv programma met meerdere camera’s, inclusief instarts en titels. Wij kunnen ondersteuning bieden voor elk soort opname en/ of stream. Aan de hand van de gegeven input denken wij vanaf stap 1 mee zodat er altijd een offerte op maat wordt gemaakt.

Om een indruk te krijgen van hoe zo’n livestream eruit kan zien kunt een kijkje nemen in ons portfolio of genieten van een concert van Remy van Kesteren.